11 Kasım 2016 Cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar mı, Bana Sevmeyi Anlat mı, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Volkan Küçükel
12 Kasım 2016 - 12:54
Reyting

Arka Sokaklar mı, Bana Sevmeyi Anlat mı, Aşk ve Mavi mi, Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı, O Ses Türkiye mi, haber bültenleri mi, Güldür Güldür Show mu?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEYİ BIRAKMAYA NİYETLİ DEĞİL!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara geri dönmesinden bu yana zirvedeki yerini koruyor. Dizi, bu hafta atv'nin yenisi Aşk ve Mavi'nin önünde yine zirvede. Aşk ve Mavi ilk bölümüyle dördüncü sıradan listeye giriş yapmıştı. Bu hafta yükseliş göstererek 2. sıraya kadar çıktı ve zirveyle aradaki farkı iyice eritmiş görünüyor.

Kiralık Aşk bu hafta birkaç sıra düşüşle 7. sırada yer alırken; Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı 17. ve TRT'nin Sevda Kuşun Kanadında'sı ise 48. sırada kendilerine yer bulabildi.

AB'DE YİNE 'KİRALIK AŞK'

AB kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi dizilerin zirvesinde Kiralık Aşk var! Arka Sokaklar ve Fox'un Bana Sevmeyi Anlat'ı bu dizinin en yakın takipçileri.

Aşk ve Mavi 10. ve Sevda Kuşun Kanadında 23. sırada yer alıyorlar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 417. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin