11 Mart 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşte reytingler...

resim yok
12 Mart 2014 - 10:53
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Kurt Seyit ve Şura mı, Küçük Ağa mı, Kaçak mı, Çalıkuşu mu, Seksenler mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Çocuklar Duymasın mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı? İşte reytingler...


Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ OLDU?

Kurt Seyit ve Şura'nın başlamasıyla Salı günü reytingleri daha bir merakla beklenmeye başladı! Ancak Kanal D'nin bu sezonki yeni dizilerinden Küçük Ağa başarısını bu hafta da sürdürdü ve tüm rakiplerine rağmen tekrar zirveye kuruldu.

 

Beni Affet, Kaçak, Kurt Seyit ve Şura, Unutma Beni, Arka Sokaklar (tekrar), İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı, Çalıkuşu ve Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 sonraki sıraları paylaştılar.

 

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE MÜCADELESİ KIZIŞTI

AB kategorisinde de Küçük Ağa zirvede! Kurt Seyit ve Şura ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi diziyi oldukça yakından takip etti. Beni Affet, Seksenler, Çalıkuşu ve Kaçak sırasıyla diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

10 MART 2014 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin