resim yok
12 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Lale Devri mi, Yağmurdan Kaçarken mi, Şefkat Tepe mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Umutsuz Ev Kadınları mı? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte SBT ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişiler dizi kategorisinde yine Şefkat Tepe ve Lale Devri zirvede!

Genel programlar içinde Survivor'ın zirvede olduğu gecede dizi kategorisinin lideri ise alışıldığı üzere Şefkat Tepe oldu. Aynı zamanda genel sıralamada da 2. sırada bulunan Şefkat Tepe'yi Lale Devri takip ederken Yağmurdan Kaçarken, Bir Erkek Bir Kadın ve Umutsuz Ev Kadınları ise daha sonraki sıraları paylaştılar.

AB'de dizilerin lideri Bir Erkek Bir Kadın

AB grubunda dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın zirvedeki dizi olurken; Yağmurdan Kaçarken, Lale Devri, Osmanlı Tokadı (özel) ve Umutsuz Ev Kadınları ise diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:
 

 photo 1_zpsdb2bab3c.png [reklam]  photo 2_zps65a96450.png

 

09 MAYIS 2013 REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin