11 Temmuz 2013 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aldırma Gönül mü, Berlin Kaplanı mı, Kapış Kapış mı? İşte reytingler...

resim yok
12 Temmuz 2013 - 10:52
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aldırma Gönül mü, Berlin Kaplanı mı, Kapış Kapış mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde hangi dizi önde?

Genel klasmanda günün liderleri sırasıyla Nihat Hatipoğlu ile İfftar, Kapış Kapış, Berlin Kaplanı ve Nihat Hatipoğlu ile Sahur olurken Zengin Kız Fakir Oğlan bu yapımları takip etti ve dizi sıralamasında en önde yer aldı. Benim Hala Umudum Var (tekrar), Doktorlar (tekrar), Galip Derviş (tekrar) ve Aldırma Gönül ise diğer sıraları paylaşan diziler.

AB'de dizilerde iki yapım ön planda!

AB kategorisi genel klasmanda ilk iki sırayı Berlin Kapanı ve Kapış Kapış alırken, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Aldırma Gönül dizileri sırasıyla ve birbirlerine yakın izlenme oranı aralığıyla kendilerine yer buldular. Sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Güzel Çirkin (tekrar) ve Galip Derviş (tekrar).

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps0e119acb.png [reklam]  photo 2_zpsc24dd399.png

 

10 TEMMUZ 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin