12 Ekim 2014 Pazar reytingleri!

Handi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
13 Ekim 2014 - 12:17
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Urfalıyam Ezelden mi, Gönül İşleri mi, Kalp Hırsızı mı, Bana Artık Hicran De mi, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIKI REKABET!

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

Fox TV'nin yeni sezonuyla ekranlara geri dönen dizisi O Hayat Benim yeni rakiplerine rağmen ilk sırada yer alırken, STV'nin çok izlenen dizisi Küçük Gelin bu haftayı yakın arayla ikinci sırada tamamladı.

Kanal D'nin yeni dizisi Urfalıyam Ezelden, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Kanal D Haber ve Star TV'nin yenisi Gönül İşleri diğer sıraları paylaşıyorlar.

atv'nin sevilen dizilerinden Kalp Hırsızı ise bu hafta biraz yükselişle 17. sırada yer aldı. Bana Artık Hicran De ise 21. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB'DE LİDER DEĞİŞTİ!

AB grubunda bu hafta önemli değişiklikler var. Yetenek Sizsiniz'in genel klasmanda liderliği aldığı kategorinin ikinci sırasında Gönül İşleri yer alıyor. O Hayat Benim ve Urfalıyam Ezelden ise bu yapımların yakın takipçileri durumundalar.

Bana Artık Hicran De 12., Kalp Hırsızı 20. ve tüm kişilerin ikincisi Küçük Gelin ise 21. sırada yer aldılar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin