resim yok
13 Ocak 2014 - 12:11
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güneşi Beklerken mi, Küçük Gelin mi, Aşk Ekmek Hayaller mi, Sana Bir Sır Vereceğim mi, Tatar Ramazan mı, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ HANGİSİ?

STV'nin yeni sezon dizilerinden Küçük Gelin bu hafta da tüm kişilerde en çok izlenen dizi olurken, Star TV'nin iddialı yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi geride bırakarak genel klasmanın da birincisi oldu. Kanal D dizisi Güneşi Beklerken bu yapımları takip ederken; Sana Bir Sır Vereceğim bu yapımların ardından gelen dizi oldu. Tatar Ramazan 25. sırada yer aldı.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ GÜNEŞİ BEKLERKEN!

AB kategorisinde Yetenek Sizsiniz Türkiye, Galatasaray-Celtic karşılaşması ve Güneşi Beklerken yakın aralarla sıralandı. Çocuklar Duymasın (tekrar), Küçük Gelin ve Aşk Ekmek Hayaller zirvedeki yapımların takipçileri oldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ
 

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜNÜN REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin