12 Ocak 2017 Perşembe reyting sonuçları

Cesur ve Güzel mi, Vatanım Sensin mi, Umuda Kelepçe Vurulmaz mı, yeni dizi Ölene Kadar mı, Cesur Yürek mi? Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
13 Ocak 2017 - 12:00
Reyting

Cesur ve Güzel mi, Vatanım Sensin mi, Umuda Kelepçe Vurulmaz mı, yeni dizi Ölene Kadar mı, Cesur Yürek mi?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'CESUR VE GÜZEL' BU HAFTANIN BİRİNCİSİ!

Star TV'nin iddialı yapımlarından Cesur ve Güzel tüm kişilerde günün birincisi olurken; Vatanım Sensin 3. ve Umuda Kelepçe Vurulmaz 6. sırada yer alarak bu diziyi takip ettiler.

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i buluşturan atv'nin yeni dizisi Ölene Kadar ilk bölümüyle dokuzuncu sıradan listeye giriş yaparken, Cesur Yürek ise 14. sırada günü tamamladı.

17-01/13/vatanimsensin-cesurveguzel.jpg

AB'DE 'VATANIM SENSİN' FARKI!

AB'de zirve yarışı çetin geçiyor! Kanal D'nin tarihi dönem dizisi Vatanım Sensin ilk sırada yer alırken, Cesur ve Güzel bu diziyi yakından takip ediyor.

Ölene Kadar ilk bölümüyle AB'de daha iyi bir başlangıç yaparken; Cesur Yürek 19. ve Umuda Kelepçe Vurulmaz ise 20. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Vatanım Sensin' 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin