13 Kasım 2013 Çarşamba reyting sonuçları!

Tuba Ünsal, ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor.

resim yok
14 Kasım 2013 - 12:07
Reyting

Hangi dizi ve programlar zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, A.Ş.K. mı, Doksanlar mı, Hıyanet Sarmalı mı, Pis Yedili mi, Merhamet mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Eski Hikaye mi, Çocuklar Duymasın mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, Beni Affet mi?

İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDE BEKLENEN YAPIM!

Tüm kişiler kategorisinde final sezonuyla ekranlarda olan Muhteşem Yüzyıl'ın farkı bu hafta da hissedildi. Son sezonunda yepyeni isimlerle izleyicisinin karşısına çıkan dizi, bir kez daha rakiplerinden oldukça önde bir şekilde zirveye kuruldu. Doksanlar, Pis Yedili ve Beni Affet sırasıyla bu dizinin takipçileri oldular.

 

AB KATEGORİSİNDE MUHTEŞEM YÜZYIL YİNE ZİRVEDE!

AB kategorisinde zirvede değişiklik yok! Muhteşem Yüzyıl bu kategoride de rakiplerinden oldukça önde. Kanal D'nin sevilen dizilerinde A.Ş.K. bu hafta ikinci sıraya yükseldi. Beni Affet, Çocuklar Duymasın, Doksanlar ve Merhamet ise bu dizilerin takipçileri durumunda.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ:
 


[reklam]

 

12 KASIM 2013 SALI GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin