resim yok
14 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Lale Devri mi, Şefkat Tepe mi, Umutsuz Ev Kadınları mı? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişiler dizi kategorisinde Lale Devri geceyi zirvede bitiren yapım oldu!

Genel programlar içinde Survivor'ın zirvede olduğu gecede dizi kategorisinin lideri ise Lale Devri oldu. Aynı zamanda genel sıralamada 2. sırada yer alan Lale Devri'ni Şefkat Tepe yakın bir şekilde takip ederken Umutsuz Ev Kadınları ve Yağmurdan Kaçarken ise daha sonraki sıraları paylaştılar.
 
AB'de dizilerin lideri yine Lale Devri

AB grubunda dizi kategorisinde Lale Devri lideriğini korurken bu dizinin takipçisi ise Bir Erkek Bir Kadın oldu. TRT 1 'in yeni dizisi Osmanlı Tokadı ve Umutsuz Ev Kadınları ise diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsaeb1b29a.png [reklam]  photo 2_zpsa3f55904.png

 

12 NİSAN 2013 CUMA REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin