13 Ocak 2015 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
14 Ocak 2015 - 11:42
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kaderimin Yazıldığı Gün mü, Küçük Ağa mı, Kaçak mı, Filinta mı, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı, Unutma Beni mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Deniz Yıldızı mı, O Ses Türkiye mi?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisi hem dizi hem genel klasman sıralamasında günü önde kapatan yapım bu hafta da Kaderimin Yazıldığı Gün oldu. Küçük Ağa bu hafta yeni bölümüyle ekranlara geri döndü ve ikinci sırada zirveyi yakından takibini sürdürdü.

Sonraki sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Beni Affet, İki Dünya Arasında, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Esra Erol'la, Star Ana Haber, Deniz Yıldızı, Kaçak ve Unutma Beni.

TRT 1 'in yeni sezon dizilerinden Filinta bu hafta biraz gerileyerek 22. sırada yer alırken, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 ise 27. sırada günü tamamladı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve yarışında ufak değişiklikler var!

Kaderimin Yazıldığı Gün, O Ses Türkiye, Küçük Ağa ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirve mücadelesinde üst sıralarda yer alan yapımlar.

Filinta bu kategoride 5. sırada yer alırken, Kaçak 15. ve Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 ise 71. sırada günü kapattı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin