resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Bir Aşk Hikayesi mi, İşler Güçler mi, Harem mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme her zamanki gibi!

Tüm kişiler kategorisinde dizi sıralamasında Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme ikilisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine yakın arayla sıralandılar. Bu haftanın galibi ise tekrar Öyle Bir Geçer Zaman ki oldu. Seksenler, Unutma Beni, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Arka Sokaklar (tekrar), Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 ve Bir Aşk Hikayesi ise bu dizileri takip eden yapımlar oldular.

AB'de Seksenler bu hafta da zirvede!

AB kategorisinde dizi sıralamasında haftalardır zirveyi zorlayan Seksenler, geçen hafta taktığı liderlik tacını bu hafta da bırakmadı! Öyle Bir Geçer Zaman ki dizinin yakın takipçisi oldu. Benim İçin Üzülme, Beni Affet, Unutma Beni, Osmanlı Tokadı (klip), Bir Aşk Hikayesi, Deniz Yıldızı ve Harem ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps196cd448.png [reklam]  photo 2_zpse0ce83e4.png

 

13 MAYIS 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

SEKSENLER - Burcu Güven 'Aşk Benim Neyime' klibini izlemek için tıkla!

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'de Soner vuruluyor! Tıkla-izle!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 7. bölüm son sahneyi izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin