resim yok
15 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider, dizi kategorisinde ise sıkı rekabet var!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında STV dizisi Farklı Desenler Feride, Fox'un yeni sezon transferi Umutsuz Ev Kadınları ve aynı kanalın günü değişen dizisi Ali Ayşe'yi Seviyor yakın aralarla üst sıraları paylaştılar. Bir Erkek Bir Kadın ise ilk 10'a giren bir diğer dizi oldu.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın zirvede yer alırken, Umutsuz Ev Kadınları dizinin takipçisi oldu. Galip Derviş (tekrar), Yalan Dünya (tekrar), Merhamet (tekrar), Ali Ayşe'yi Seviyor ve Avrupa Avrupa ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps9bf73877.png [reklam]  photo 2_zps4c3dc0b6.png

 

13 NİSAN 2013 CUMARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin