15 Eylül 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede?

resim yok
16 Eylül 2014 - 11:45
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Ulan İstanbul mu, Karadayı mı, Reaksiyon mu, Beni Böyle Sev mi, Ötesiz İnsanlar mı, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı, O Ses Çocuklar mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE TABLO DEĞİŞTİ!

Bu hafta Pazartesi gününün görünümünden önemli değişiklikler var. atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın ekranlara geri dönüşü, Star TV'nin iddialı dizisi Reaksiyon'un ekran macerasına başlaması ve Kaçak Gelinler'in gün değiştirmesi bakalım günün reyting sıralamasını nasıl etkilemiş?

Tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alan dizi bu hafta beklendiği üzere Karadayı olurken, Ulan İstanbul güçlü rakibinin arkasında ikinci sırada yer alarak istikrarlı grafiğini korudu.

Bu yapımların ardından sıralama şu şekilde oluştu: Beni Affet, İki Dünya Arasında, Star Ana Haber, Star TV'nin yenisi Reaksiyon ve Deniz Yıldızı.

Ötesiz İnsanlar 20. sırada yer alırken, TRT1'in geçen hafta ekranlara geri dönen dizisi Beni Böyle Sev ise 23. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde zirve değişmedi. Karadayı bu kategoride de zirvede yer alırken, takipçileri ise Ulan İstanbul ve Reaksiyon oldu.

Diğer sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Star Ana Haber, Beni Böyle Sev, Beni Affet ve Kelime Oyunu.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin