15 Temmuz 2013 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Beni Böyle Sev mi? İşte reytingler...

resim yok
16 Temmuz 2013 - 11:21
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Güzel Çirkin mi, Bebek İşi mi, Benim Hala Umudum Var mı, Beni Böyle Sev mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde kim önde?

Tüm kişiler kategorisinde hem genel klasmanda hem de dizi sıralamasında Star TV'nin yeni dizisi Benim Hala Umudum Var geçen haftaki başarısını tekrarladı ve zirveyi kimselere bırakmadı. Show TV'nin yeni dizisi Bebek İşi, Güzel Çirkin, Arka Sokaklar (tekrar), Cennet Mahallesi (tekrar) ve Beni Böyle Sev listede sıralanan diğer diziler.

AB'de sıralama benzer

Kim Milyoner Olmak İster'in genel klasmanda tepede yer aldığı AB kategorisinde en çok izlenen dizi, tüm kişiler klasmanına benzer şekilde yine Benim Hala Umduum Var oldu. Güzel Çirkin, Bebek İşi ve Beni Böyle Sev sonraki sıraları paylaştılar.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsa45b00bd.png [reklam]  photo 5_zpse30ea27a.png

 

14 TEMMUZ 2013 PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

BENİ BÖYLE SEV 'Sezon finali son sahne'yi izlemek için tıkla!

 

GÜZEL ÇİRKİN'de Şenol'un başı dertte! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin