16 Ağustos 2013 Cuma reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Sana Bir Sır Vereceğim mi, Her Şey Yolunda Merkez mi, Cehennem Melekleri mi, Harry Potter ve Ateş Kadehi mi?

resim yok
17 Ağustos 2013 - 11:23
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Sana Bir Sır Vereceğim mi, Her Şey Yolunda Merkez mi, Cehennem Melekleri mi, Harry Potter ve Ateş Kadehi mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE HANGİ DİZİ ÖNDE?

 

Fox'un sevilen dizilerinden Sana Bir Sır Vereceğim izleyicilerden ilgi görmeye devam ediyor. Günün en çok izlenen dizisi olan yapım aynı zamanda genel klasmanda da ilk sırada yer aldı. Yabancı sinema Cehennnem Melekleri ise ikinci sırada yer aldı. Show TV dizisi Her Şey Yolunda Merkez ise günü 5. sırada tamamladı.

 

AB'DE DİZİLERİN LİDERİ AYNI!

 

AB kategorisinde genel klasmana diziler damga vurdu! Sana Bir Sır Vereceğim, bu kategoride de liderliğini korurken, onu takip eden yapım ise Her Şey Yolunda Merkez oldu.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ:

 

 photo 1_zps1276dc89.png [reklam]  photo 2_zps3d9c28d3.png

 

15 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

SANA BİR SIR VERECEĞİM'de Mehmet'in ilk ders imtihanı! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin