16 Ekim 2016 Pazar reyting sonuçları

Seviyor Sevmiyor mu, O Hayat Benim mi, Arkadaşlar İyidir mi, yeni dizi Hayat Bazen Tatlıdır mı, yeni sezonuyla geri dönen Baba Candır mı? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
17 Ekim 2016 - 11:00
Reyting

Seviyor Sevmiyor mu, O Hayat Benim mi, Arkadaşlar İyidir mi, yeni dizi Hayat Bazen Tatlıdır mı, yeni sezonuyla geri dönen Baba Candır mı, haber bültenleri mi, O Ses Türkiye mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'O HAYAT BENİM' YİNE DİZİLERİN ZİRVESİNDE!

O Hayat Benim, izlenme oranlarındaki istikrarını bu hafta da devam ettirdi ve günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Seviyor Sevmiyor 4. sırada yer alarak zirveyi yakından takip etti.

Star TV'nin yeni dizisi Hayat Bazen Tatlıdır ekran macerasına 5. sıradan giriş yaparak başlarken, TRT 1'in yeni sezonuyla ekranlara dönen dizisi Baba Candır 12. sırada yer aldı.

Show TV'nin Arkadaşlar İyidir'i bu hafta biraz gerileyerek 18. sırada kendine yer bulabildi.

AB'DE ÇETİN MÜCADELE!

AB kategorisinde izlenme oranlarını yüksek seviyede tutmayı sürdüren Seviyor Sevmiyor, O Ses Türkiye'nin ardında günün en çok izlenen dizisi oldu. Hayet Bazen Tatlıdır bu kategoride 3. sırada yer alarak AB'ye güzel bir giriş yaptı. O Hayat Benim 6. sırada bu dizilerin takipçisi durumunda.

Baba Candır 8. ve Arkadaşlar İyidir ise bu kategoride de birkaç sıra gerileyerek 14 sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Seviyor Sevmiyor 15. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin