16 Eylül 2014 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
17 Eylül 2014 - 11:49
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Emanet mi, Kaçak mı, Seksenler mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, O Ses Çocuklar mı, Galatasaray-Anderlecht UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL?

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan program Galatasaray-Anderlecht UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının canlı yayını olurken ikinci sırada ise geçtiğimiz hafta ekranlara geri dönen Küçük Ağa yer aldı. Küçük Ağa böylelikle bir kez daha dizi kategorisinin lideri oldu.

Sonraki sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Recep İvedik (T.S), Emanet, Beni Affet, Star Ana Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert.

Kaçak 10., TRT 1'in sevilen dönem komedisi Seksenler ise bu hafta üç sıra gerileyerek günü 16. sırada tamamladı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirvede ilk iki sıra değişmedi. Galatasaray-Anderlecht UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının canlı yayını yine ilk sırada yer alırken, ikinci sırada ise ekranlara geri dönen Küçük Ağa yer aldı.

Recep İvedik (T.S), Seksenler, Emanet, Kanal D Haber, Şansa Davet, Fox Ana Haber ve O Ses Çocuklar sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin