16 Haziran 2017 Cuma reyting sonuçları

Sezon finaliyle Aşk ve Mavi mi, Payitaht Abdülhamid mi, Arka Sokaklar mı, sezon finaliyle İstanbullu Gelin mi, Şevkat Yerimdar mı? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
17 Haziran 2017 - 10:58
Reyting

Sezon finaliyle Aşk ve Mavi mi, Payitaht Abdülhamid mi, Arka Sokaklar mı, sezon finaliyle İstanbullu Gelin mi, Şevkat Yerimdar mı?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'AŞK VE MAVİ' SEZONU ZİRVEDE TAMAMLADI!

atv'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi sezon finali bölümüyle rakiplerine zirvedeki yerini kaptırmadı ve bir kez daha günün birincisi oldu. İstikrarlı ekran grafiğini koruyan Fox'un komedi türündeki dizisi Şevkat Yerimdar geçen hafta olduğu gibi bu dizinin en yakın takipçisi pozisyonunda.

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i çarpıcı sezon finaliyle 5., Kanal D'nin Arka Sokakları'ı 6. sırada yer alırken; Payitaht Abdülhamid ise 15. sırada günü tamamladı.

17-06/17/payitaht-abdulhamid.jpg

AB'DE 'İSTANBULLU GELİN' YERİNİ KAPTIRMADI!

Star TV'nin İstanbullu Gelin'i sezon finali bölümüyle bu hafta da AB kategorisinin en çok izlenen dizisi oldu. Payitaht Abdülhamid bu hafta 3. sırada yer alırken; Şevkat Yerimdar 4. sırada günü tamamladı.

Aşk ve Mavi 6. ve Arka Sokaklar 11. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Şevkat Yerimdar' 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin