resim yok
17 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, 20 Dakika mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Benim İçin Üzülme ve Öyle Bir Geçer Zaman ki yine yakın ara!

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme ikilisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine sırasıyla zirvede yer aldılar. Benim İçin Üzülme bu sefer ilk sırada yer alan dizi oldu. Unutma Beni, Seksenler, Arka Sokaklar (tekrar), Her Şey Yolunda Merkez ve Beni Affet ise bu dizileri takip eden yapımlar oldular.

AB'de Öyle Bir Geçer Zaman ki üstünlüğü devam ediyor!

AB kategorisinde Öyle Bir Geçer Zaman ki artık alışıldığı üzere yine lider yapım olurken, Seksenler ise geçen haftaki gibi dizinin takipçisi oldu. Benim İçin Üzülme, 20 Dakika ve İşler Güçler ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps589f3ea5.png [reklam]  photo 2_zpsc9a02746.png

 

15 NİSAN 2013 PAZARTESİ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - CAROLİN VE HAKAN YAKALANIYOR - İZLE!

 

SEKSENLER - FERDİ ÖZBEĞEN / BÜKLÜM BÜKLÜM KLİBİNİ İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin