16 Temmuz 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Uyanıyor mu? İşte reytingler...

resim yok
17 Temmuz 2013 - 12:31
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Hababam Sınıfı Uyanıyor mu? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte SBT ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Güneşi Bekleken yine zirvede!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, yeni bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda zirvede yer alan yapım oldu. Dizi, Hababam Sınıfı Uyanıyor ve Bir Aşk Hikayesi'ni geride bıraktı.

AB kategorisinde sıralama nasıl?

Hababam Sınıfı Uyanıyor ve TRT 1 Ana Haber'in genel klasmanda zirvede yer aldıkları AB kategorisinin dizi sıralamasında ise Güneşi Beklerken tepede yer alıyor. Seksenler (tekrar), Bebek İşi Buralarda Yeniyim (tekrar) ve Bir Aşk Hikayesi ise sonraki sıraları paylaşan yapımlar.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsdd2a9d63.png [reklam]  photo 2_zps81e450e9.png

 

15 TEMMMUZ 2013 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin