16 Temmuz 2017 Pazar reyting sonuçları

Şevkat Yerimdar (tekrar) mı, Tatlı Bela mı, Çarkıfelek mi? Ekranlarda Pazar günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
17 Temmuz 2017 - 10:52
Reyting

Şevkat Yerimdar (tekrar) mı, Tatlı Bela mı, Çarkıfelek mi?

Ekranlarda Pazar günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE SIRALAMA NASIL OLUŞTU?

Fox'un sevilen komedisi Şevkat Yerimdar tekrar bölümüyle günün en çok izleneni olurken; yabancı sinema Suçlu ve Kanal 7'nin Hint dizisi Tatlı Bela bu yapımın takipçileri oldular.

Sunuculuğunu Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu ikilisinin üstlendiği şaka programı İlk Buluşma günü dördüncü sırada tamamlarken; yabancı sinema Kod Adı Olympus, Çocuktan Al Haberi Ünlüler, Çarkıfelek ve Kanatsız Kuşlar'ın tekrar bölümü diğer sıraları paylaştılar.

17-07/17/evkat-yerimdar-8-bolum-fotograf-2.jpg

AB'DE ZİRVE DEĞİŞTİ!

AB kategorisinde ilk sırayı bu hafta yabancı sinema Suçlu aldı. Günün bir diğer yabancı sineması Kod Adı Olympus ve İlk Buluşma zirvenin en yakın takipçileri.

Daha sonra sıralanan yapımlar ise şöyle: Yabancı sinema Elysium Yeni Cennet, Show Ana Haber ve Şevkat Yerimdar (tekrar).

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Şevkat Yerimdar" 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin