resim yok
11 Mart 2012 - 00:00

Münire Apaydın'ın da aralarında bulunduğu Manisalı Gençler hukuk mücadelesini kazandı

 

 

Televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Münire Apaydın'ın da aralarında yer aldığı 'Manisalı Gençler' olayında işkence gören Aşkın Yeğin, işkenceye karşı verdikleri 16 yıllık hukuk mücadelesini kazandıklarını söyledi. Yeğin, "Gözaltı süresinin uzunluğundan dolayı Türkiye AİHM'de mahkum oldu. Şimdi de işkenceden mahkum oldu. Bizim için paradan çok işkenceden sorumluları mahkum ettirmek önemli. Bunları başardık. Ama mücadelemiz bitmedi, beraatın ardından haksız tutuklanmamızla ilgili de davalarımız devam ediyor. Onu da kazanacağımıza inanıyorum. Bizler gelecek nesillerin bizim gibi acılar yaşamasını istemiyoruz" dedi. 

Aşkın Yeğin'in avukatı Dilara Ömeroğlu ise, "İşkenceye karşı hukukun üstün gelmesini sağladığımız için mutluyuz. Bu mücadelemiz de devam edecek" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin