17 Eylül 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve programlar zirvede? Güneşi Beklerken mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar mı, Ben Onu Çok Sevdim mi, Çocuklar Duymasın mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, Galatasaray - Real Madrid karşılaşması mı? İşte reytingler...

resim yok
18 Eylül 2013 - 10:53
Reyting

Hangi dizi ve programlar zirvede? Güneşi Beklerken mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Ben Onu Çok Sevdim mi, Çocuklar Duymasın mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, Galatasaray - Real Madrid karşılaşması mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENENLER

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı ve istikrarlı çizgisini sürdüren dizilerinden Güneşi Beklerken günün en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, ayrıca genel klasmanda Galatasaray - Real Madrid karşılaşmasının ardından ikinci sırada yer aldı. Yeni kanalıyla ekranlara geri dönen Benim İçin Üzülme ise genel klasmanda günü 3. sırada tamamladı. İki Dünya Arasında, Seksenler ve Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 diğer sıraları paylaşan diziler oldular.

 

AB KATEGORİSİNDE ZİRVEDE BENZER TABLO

AB kategorisinde zirvede benzer bir tablo ile karşı karşıyayız. Genel klasmanda Galatasaray - Real Madrid karşılaşması zirvede yer alırken; Güneşi Beklerken ve Seksenler sırasıyla en çok izlenen diziler oldular. Benim İçin Üzülme 6., Ben Onu Çok Sevdim 10., Çocuklar Duymasın ise 19. sırada yer aldı.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 


[reklam]

 

16 EYLÜL 2013 PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 11. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin