resim yok
18 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Huzur Sokağı mı, Arka Sokaklar mı, Dila Hanım mı, Karagül mü, Tatar Ramazan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde çekişme büyük

Son haftalarda yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken ve izleyici sayısını arttıtan Fox'un yeni sezon dizilerinden Karagül tüm kişilerde zirvenin sahibi olurken bu diziyi oldukça yakın aralıklarla Arka Sokaklar ve Tatar Ramazan ikilisi takip etti. Dila Hanım ve Huzur Sokağı ise sonraki sıralarını paylaşan yapımlar oldular.

AB'de Karagül arayı açtı!

Tüm kişilerde lider olan Karagül, AB kategorisine bakıldığınd afarkı biraz daha açmış görünüyor. Bu dizinin takipçileri ise sırasıyla şöyle: Dila Hanım, Tatar Ramazan, Arka Sokaklar, Huzur Sokağı ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsfe26d48e.png [reklam]  photo 2_zps48b28866.png

 

16 MAYIS 2013 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

TATAR RAMAZAN 5. bölüm fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin