resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Pis Yedili mi, Sakarya Fırat mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Muhteşem Yüzyıl bu haftaya da damga vurdu!

Star'ın sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm kişiler kategorisinde liderliği bu hafta da kimselere bırakmazken, Eskişehirspor-Fenerbahçe karşılaşmasını bile geride bıraktı. Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizilerinden Kuzey Güney, diziler kategorisinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine ikinci sırada yer aldı.TRT1'in izlenme oranlarındaki istikrarlı dizisi Sakarya Fırat ve Kanal D'nin bir başka dizisi Merhamet sonraki sıraları paylaştılar. Show TV'nin Pis Yedili'si bu haftayı 9.lukla kapattı.

AB kategorisinde tablo benzer!

AB kategorisinde lider değişmezken Muhteşem Yüzyıl'ı bu sefer Merhamet takip etti. Kuzey Güney, Sakarya Fırat, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Pis Yedili ise diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps32c2bb0e.png [reklam]  photo 2_zpsf580fbb3.png

 

16 NİSAN 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

KUZEY GÜNEY 70. bölüm son sahneyi izlemek için tıklayın!

MERHAMET'TE Fırat, nişana gidecek mi? Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin