17 Temmuz 2013 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve programlar zirvede? Doksanlar mı, Pis Yedili mi, Rekorlar Dünyası mı? İşte günün reytingleri...

resim yok
18 Temmuz 2013 - 10:46
Reyting

Hangi dizi ve programlar zirvede? Doksanlar mı, Pis Yedili mi, Rekorlar Dünyası mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Doksanlar yerini kaptırmıyor!

Tüm kişiler kategorisinde atv'nin yeni dizisi Doksanlar, ilk bölümünden itibaren zirvede yer almaya devam ediyor! Dizi, bu hafta da başarısını perçinledi. Show TV'nin popüler gençlik serisi Pis Yedili ise dizi kategorisinde Doksanlar'ın takipçisi oldu. Genel klasmada ise bu iki dizinin arkasında Nihat Hatipoğlu ile İftar programı yer alıyor

AB kategorisinde tablo benzer!

Tüm kişiler sıralamasında olduğu gibi bu kategoride de Doksanlar zirvede! Dizi, AB kategorisinde farkı oldukça açmış görünüyor. Aynı şekilde tüm kişilerde olduğu gibi ilk üç sıra değişmemiş durumda. Rekorlar Dünyası ise bu yapımların takipçisi durumunda.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsb0b3bfe8.png [reklam]  photo 2_zps092c5eb2.png

 

16 TEMMUZ 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

DOKSANLAR - İlhan Şeşen 'Sen Benim Şarkılarımsın' klibi için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin