18 Haziran 2017 Pazar reyting sonuçları

Sezon finali bölümüyle Savaşçı mı, Türk Malı mı, sezon finali bölümüyle Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, final bölümüyle Lise Devriyesi mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
19 Haziran 2017 - 11:45
Reyting

Sezon finali bölümüyle Savaşçı mı, Türk Malı mı, sezon finali bölümüyle Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, final bölümüyle Lise Devriyesi mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'SAVAŞÇI' ZİRVEYİ GERİ ALDI!

Ekran macerasına başladığı günden bu yana sürekli zirveyi zorlayan Fox'un sevilen dizisi Savaşçı son haftalarda olduğu gibi sezon finali bölümüyle de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Yenilenen oyuncu kadrosu ile ekranlara geri dönen Türk Malı genel sıralamada 4. olup günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Seni Kimler Aldı birkaç sıralık yükselişle 11., sezon finalini gerçekleştiren Kanal D'nin Bodrum Masalı 15. ve izlenme oranlarında bekleneni veremeyip erken final yapan Lise Devriyesi ise 56. sırada kendilerine yer buldular.

17-06/19/turk-mali.jpg

AB KATEGORİSİNDE TABLO BENZER!

Survivor'ı zirvede gördüğümüz AB kategorisinde Savaşçı 2. sırada yer alarak AB'de günün en çok izlenen dizisi oldu. Türk Malı bu dizinin en yakın takipçisi pozisyonunda.

Daha yüksek izlenme oranlarına ulaştığı AB kategorisinde Bodrum Masalı sezon finali bölümüyle 6. sırada günü tamamlarken; atv'nin Seni Kimler Aldı'sı birkaç sıralık düşüşle 14. ve final bölümüyle TRT'nin Lise Devriyesi ise 29. sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Savaşçı 10. bölüm" - Geride asla ama asla adam bırakma!:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin