resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Diziler arasındaki rekabette hangi yapım zirvede? Kurtlar Vadisi Pusu mu, İntikam mı, Galip Derviş mi, Zengin Kız Fakir Oğlan mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Kurtlar Vadisi Pusu uzak ara!

Tüm kişilerde diziler arası rekabette Kurtlar Vadisi Pusu rakiplerine uzak ara fark yaparken genel programlar içinde de geceye damga vurdu! İntikam, Galip Derviş, Zengin Kız Fakir Oğlan, Unutma Beni ve Deniz Yıldızı ise Kurtlar Vadisi Pusu'nun takipçileri oldular.

AB'de çekişme büyük!

AB kategorisinde diziler arası rekabet bu hafta da birbirine yakın şekilde gerçekleşti. Kurtlar Vadisi Pusu ve İntikam çok yakın aralarla sıralanırken bu iki dizinin takipçileri ise şöyle: Galip Derviş, Zengin Kız Fakir Oğlan, Beni Affet ve Deniz Yıldızı.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps9402d1dc.png [reklam]  photo 2_zpsf22bb7ca.png

 

İNTİKAM'da nişan günü ortadan kaybolan Emre, korulukta vuruluyor! O anları izle!

 

GALİP DERVİŞ'TE Galip, şüphelerinden yola çıkarak katili ortaya çıkardı! İşte o anlar!

 

17 NİSAN 2013 ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin