18 Temmuz 2013 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aldırma Gönül mü, Salih Kuşu mu, Kapış Kapış mı? İşte reytingler...

resim yok
19 Temmuz 2013 - 10:47
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aldırma Gönül mü, Salih Kuşu mu, Kapış Kapış mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde hangi dizi önde?

Genel klasmanda günün liderleri sırasıyla Nihat Hatipoğlu ile İfftar, Kapış Kapış ve Nihat Hatipoğlu ile Sahur olurken geçtiğimiz hafta olduğu gibi Zengin Kız Fakir Oğlan yine bu yapımları takip etti ve dizi sıralamasında en önde yer aldı. Güneşi Beklerken (tekrar), Arka Sokaklar (tekrar), Salih Kuşu ve Aldırma Gönül ise diğer sıraları paylaşan diziler.

AB'de dizilerin lideri aynı!

AB kategorisi genel klasmanda ilk sırayı Kapış Kapış alırken, Zengin Kız Fakir Oğlan bu yapımı yakında takip eden dizi oldu. Sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Güneşi Beklerken (tekrar), Aldırma Gönül, Benim Hala Umudum Var (tekrar) ve Bir Aşk Hikayesi (tekrar).

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps7a83a677.png [reklam]  photo 2_zps1d632a1f.png

 

17 TEMMUZ 2013 ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin