19 Ağustos 2016 Cuma reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Rengarenk ve Yalancı Bahar dizileri ne kadar izlendi?

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2016 - 16:46
Reyting

Rengarenk mi, haber bültenleri mi, Güldüy Güldüy Show Çocuk mu, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Türk sineması Bi Küçük Eylül Meselesi mi?

Ekranlarda Cuma günü neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

RENGARENK'İN DÖNÜŞÜ NASIL OLDU?

Geçen hafta Cuma gününün birincisi olan Güldüy Güldüy Show Çocuk bu hafta da zirvede yer alıyor. Show Ana Haber, Ben Bilmem Eşim Bilir ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bu yapımın takipçileri.

Türk sineması Mavi Gece altıncı, Atv dizisi Rengarenk yedinci ve Kanal 7'nin ilgi gören Hint dizisi Yalancı Bahar sonraki sıraları paylaştılar.

AB'DE ZİRVE DEĞİŞMEDİ

Güldüy Güldüy Show Çocuk, AB kategorisinin de zirvesinde yer alırken Fox TV ekranlarına gelen yabancı sinema Hobbit Smaug'un Çorak Toprakları ikinci sırada yer aldı.

Türk sineması Bi Küçük Eylül Meselesi, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Show Ana Haber ve Türk sineması Mavi Gece sonraki sıraları paylaşırlarken Rengarenk günü sekizinci sırada tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Rengarenk 5. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin