19 Kasım 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
20 Kasım 2014 - 12:24
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Güzel Köylü mü, Kara Para Aşk mı, Yılanların Öcü mü, Günahkar mı, Yalan Dünya mı, Kaçak Gelinler mi, Hayat Yolunda mı, Zengin Kız Fakir Oğlan mı, Aşktan Kaçılmaz mı, Yetim Gönüller mi, Beni Affet mi, Unutma Beni mi, Deniz Yıldızı mı, İki Dünya Arasında mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE YİNE AYNI!

Tüm kişiler dizi kategorisinde günü önde kapatan yapım bir kez daha Güzel Köylü oldu. Dizi genel klasmanda da zirvede!

Bu yapımların takipçileri ise şöyle sıralandı: Beni Affet, İki Dünya Arasında, Yılanların Öcü, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, Star Ana Haber, Zengin Kız Fakir Oğlan, Bu Tarz Benim, Kara Para Aşk ve Ece Üner ile Show Haber.

Hayat Yolunda çıkış yaparak 12., üçüncü bölümüyle Günahkar 26., Yetim Gönüller 30., final bölümüyle ekranlara gelen Gülse Birsel komedisi Yalan Dünya 32., yeni kanalında ekran macerasını sürdüren Kaçak Gelinler 33. ve final bölümüyle ekranlara gelen Aşktan Kaçılmaz ise 45. sırada yer aldı.

 

AB'DE SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER VAR!

Bu hafta AB kategorisinde engelerin değiştiğini görüyoruz. Hayat Yolunda, Güzel Köylü'nün az farkla önünde ilk sıraa yer alırken; Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kara Para Aşk zirveye yakın diğer diziler oldular.

Diğer sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Yalan Dünya, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Kaçak Gelinler, Günahkar ve Yılanları Öcü.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin