19 Kasım 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Kalbimdeki Deniz mi, Altınsoylar mı, Yüksek Sosyete mi, Aşk Laftan Anlamaz mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi? Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
20 Kasım 2016 - 11:00
Reyting

Kalbimdeki Deniz mi, Altınsoylar mı, Yüksek Sosyete mi, Aşk Laftan Anlamaz mı, Kertenkele Yeniden Doğuş mu, Seksenler mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'KALBİMDEKİ DENİZ' DİZİLERİN YİNE ZİRVESİNDE!

Özge Özberk ve Kutsi'nin başrollerini paylaştığı Kalbimdeki Deniz bu hafta da zirveyi kimselere bırakmadı. Kertenkele Yeniden Doğuş ve Aşk Laftan Anlamaz bu dizinin en yakın takipçileri oldular.

Yüksek Sosyete yeni gününde birkaç sıra düşüşle 11. sırada yer alırken, Seksenler geçen haftaki gibi 14. sırada kendine yer buldu.

Ekran macerasına iki hafta önce başlayan Altınsoylar üçüncü haftasında 39. sıraya kadar geriledi. Dizinin geleceği önceden belirttiğimiz gibi pek parlak değil gibi!

AB KATEGORİSİNDE BENZER TABLO

Kalbimdeki Deniz bu kategoride de zirvede! Seksenler ve Aşk Laftan Anlamaz üst sıraları zorlamaya devam ediyorlar.

Yüksek Sosyete 11., Kertenkele Yeniden Doğuş 15. ve bu kategoride de düşen Altınsoylar 52. sırada yer aldılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kalbimdeki Deniz' 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin