19 Temmuz 2013 Cuma reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Sana Bir Sır Vereceğim mi, Her Şy Yolunda Merkez mi, Kapanmadan Kazan mı, Örümcek Adam 2 mi? İşte reytingler...

resim yok
20 Temmuz 2013 - 11:05
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Sana Bir Sır Vereceğim mi, Her Şey Yolunda Merkez mi, Kapanmadan Kazan mı, Örümcek Adam 2 mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Cuma gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde hangi dizi önde?

Genel klasmanda günün liderleri sırasıyla Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Örümcek Adam 2 olurken, Fox'un yeni dizilerinden Sana Bir Sır Vereceğim bu yapımları takip etti ve dizi sıralamasında en önde yer aldı. Her Şey Yolunda Merkez, Cennet Mahallesi (tekrar) ve Bir Aşk Hikayesi (tekrar) daha sonra sıralanan diziler.

AB'de dizilerin lideri aynı!

AB kategorisi genel klasmanda 3+1, Örümcek Adam 2, Kapanmadan Kazan ve Nihat Hatipoğlu ile İftar programları sırasıyla zirvede yer alırken, dizi kategorisinde ise Her Şey Yolunda Merkez en üstte yer alan dizi oldu. Sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Sana Bir Sır Vereceğim, Bir Aşk Hikayesi (tekrar) ve Babam Sınıfta Kaldı (tekrar).

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps12f08261.png [reklam]  photo 2_zpsbdba5844.png

 

18 TEMMUZ 2013 PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin