19 Temmuz 2017 Çarşamba reyting sonuçları

No: 309 mu, Dünya Güzellerim mi yoksa yabancı sinemalar Jackie Chan Ejderha Ateşi, Pele Efsanenin Doğuşu, Kingsman Gizli Servis mi? Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2017 - 10:23
Reyting

No: 309 mu, Dünya Güzellerim mi yoksa yabancı sinemalar Jackie Chan Ejderha Ateşi, Pele Efsanenin Doğuşu, Kingsman Gizli Servis mi?

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'NO: 309' YAZ EKRANINDA RAKİPSİZ!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı ikilisinin yer aldığı No: 309 yaz aylarında rakiplerinin tatile girmesi ya da final yapması nedeniyle kendi gününde rakipsizliğini sürdürüyor. Sevilen romantik komedi bu hafta da listenin zirvesinde yer aldı.

Bu dizinin takipçileri sırasıyla yabancı sinemalar Jackie Chan Ejderha Ateşi, Pele Efsanenin Doğuşu, Benim Babam Bir Kedi ve Kingsman Gizli Servis olurken; Diva Bülent Ersoy ve Afrodit Banu Alkan'ın atışmalarıyla yine dikkat çeken Dünya Güzellerim ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi 6. sırada günü tamamladı.

17-07/20/no-309-58-bolum-fotograf.jpg

AB'DE SIRALAMA NASIL OLUŞTU?

AB kategorisinde zirve değişmedi. Fox'un romantik komedi dizisi No: 309 bu kategoride de rakiplerinin önünde ilk sıradaki yerini aldı.

Yabancı sinemalar Kingsman Gizli Servis, Pele Efsanenin Doğuşu, Thor Karanlık Dünya, Benim Babam Bir Kedi, Pers Prensi Zamanın Kumları ve Jackie Chan Ejderha Ateşi sonraki sıraları paylaştılar.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'lu kadrosuyla Dünya Güzellerim bu kategoride 8. sırada kendine yer bulabildi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"No: 309" 58. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin