resim yok
17 Şubat 2011 - 00:00

Yurtdışından gelen misafirleriyle yemekte buluşan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç iki saatte tam elli bin dolar kazandılar

Ünleri ülke sınırlarını aşan Bergüzar Korel'le Halit Ergenç, bu ilgiyi paraya çevirdiler. Hırvatistan'daki Konzum isimli süper market zinciri ile bir reklam anlaşması yapan ünlü çift, anlaşma gereği Hırvatistan'daki hayranları ile İstanbul'da bir araya geldiler.

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Süper marketten alışveriş yapan on kişi, birer sevdiklerini de alarak İstanbul'a geldiler. Kuruçeşme'deki bir lokantada yirmi Hırvat hayranı ile buluşan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, iki saatlik organizasyon için elli bin dolar aldılar. Çift, sempatik tavırları ile Hırvatlar'ın gönüllerini fethettiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin