resim yok
04 Haziran 2014 - 09:19
Magazin

Oscar'lık gece!

Sanat ve magazin basını 20. Altın Objektif Ödül Töreni'nde buluştu. Yıldızlar geçidinin yaşandığı 5 yıldızlı gece; Oscar törenlerini aratmadı.

Gülşen, Uğur Yücel, Demet Akbağ ve Halit Ergenç gibi isimlerin katıldığı törende en iyiler seçildi.

 

HERKES BURADA!

Bu yıl 20.'si düzenlenen Altın Objektif Ödül Töreni; Oscar gecesini aratmadı. MGD Başkanı Sinan Tosun ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, ana sponsor Lera Fresca, sponsor Park Bosphorus Hotel İstanbul, Bambi, ünlü modacı Levon Kordonciyan ve Cinemarine'nin desteğiyle yapılan 20. Altın Objektif Ödül Töreni; tüm magazin basını temsilcileriyle sinema, televizyon, tiyatro ve müzik dünyasının en ünlü isimlerini bir araya getirdi.

 

AHMET KAYA DA UNUTULMADI

Enbe Orkestrası; Park Bosphorus Hotel'deki geceye müzikleriyle damga vururken; solistler Atillla İlhan'ın yazdığı ve Ahmet Kaya'nın bestelediği "Mahur Beste" şarkısını seslendirdi.

Şarkının bitiminde Enbe Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker, "Ruhu şad olsun" diyerek Ahmet Kaya'yı andı. Magazin haberlerinin ödüllendirildiği gecede; müzik, sinema, tiyatro ve TV dünyasının da 'enleri' belirlendi.

 

TAM KADRO KATILDILAR, EĞLENDİLER

Yeşilçam'ın 100. yılının kutlandığı bu senede; Türk Sineması'na damga vuran isimlere de onur ödülü verildi. Gecenin sinema alanındaki yıldızı 3 ödül birden alan 'Eyvah Eyvah 3' oldu. atv'nin dizileri Karadayı ile Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncuları Yurdaer Okur ile Görkem Sevindik de ödüllendi.

Bu sezon sonunda seyircisiyle vedalaşacak olan 'Muhteşem Yüzyıl'ın tüm oyuncuları da 20. Altın Objektif Ödül Töreni'ne tam kadro olarak katıldı. Geceye damga vuran ekip; tören boyunca sergiledikleri eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla da hem başarılarını kutladı hem de davetlilerden takdir topladı.

 

BÜYÜK GURUR

'En iyi umut vaat eden oyuncu' ödülünü alan Kerem Bursin, geceye anneannesi Tüzin Birced ve dedesi Ali Güney Birced ile katıldı. 27 yaşındaki oyuncu; ilgi odağı olurken; dedesi torunuyla gurur duyduğunu söyledi.

'Eyvah Eyvah 3' filmi 'en iyi sinema filmi' seçilirken; Demet Akbağ ile Ata Demirer de 'en iyi sinema kadın oyuncu' ve 'en iyi sinema erkek oyuncu' ödüllerini aldı.[reklam]

Selçuk Yöntem, 'en iyi program sunucusu erkek' ödülü kazandı.

MGD Özel Tiyatro Ödülü alan Ali Poyrazoğlu, gecede 'Asi Kuş' oyunundan bir bölüm sergiledi.

Karadayı'nın savcı Turgut'u Yurdaer Okur, 'drama dizisi en iyi erkek oyuncu' ödülü aldı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı Görkem Sevindik, 'en iyi umut vaat eden oyuncu' ödülüyle.

Gecede 'en iyi kadın yorumcu' ödülünü alan Funda Arar, şıklığıyla da davetin en gözde isimleri arasında yer aldı.

Hakan Altun, 'MGD jüri özel ödülü' alırken her zamanki gibi güler yüzlüydü. Emre Aydın, 'en iyi erkek yorumcu' ödülü alarak gecenin kazananlarındandı

Mehtap Ar, annesi Aysel Gürel'in şarkılarından oluşan "Aysel'in"e verilen 'en iyi proje albümü' ödülü ile ablası Müjde Ar'a verilen ödülü almak için sahnedeydi.

Yusuf Çim, 'en iyi çıkış yapan yorumcu' ödülüyle.

Güzel oyuncu Hatice Şendil, 'drama dizisi en iyi kadın oyuncu' ödülünü kazandı. Tolga Çevik, 'Arkadaşım Hoşgeldin' ile 'en iyi komedi programı' ödülü aldı.

 

YEŞİLÇAM'A DAMGA VURANLAR

Yeşilçam'ın 100. yılı olması nedeniyle Türk Sineması'na damga vuran efsane isimlere de gecede onur ödülü verildi. Efsaneler, sahneye çıkınca alkış koptu.

Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Ediz Hun ve Serdar Gökhan sahneye çıktı. Rahatsız olduğu için geceye katılamayan Münir Özkul'un ödülünü de kızı Güner Özkul aldı.

 

USTANIN ZAFER POZU

Uğur Yücel, 'Aramızda Kalsın'daki rolüyle 'komedi dizisi en iyi erkek oyuncu' ödülü aldı. Aramızda Kalsın, 'en iyi komedi dizisi' ve 'komedi dizisi en iyi kadın oyuncu' ödüllerini de aldı.

Popçu Gülşen, 'Yatcaz Kalkcaz' parçasıyla 'en iyi şarkı', 'Beni Durdursan mı?' albümüyle de 'en iyi albüm' ödülü aldı.

 

 

'KURTLAR VADİSİ'NİN BİR SIRRI YILLAR SONRA AÇIĞA ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin