resim yok
03 Ocak 2013 - 00:00

 

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında, “20 Dakika”da Tuba Büyüküstün’ün çocuğunu canlandıran Miray Akay’ı övdü.
İşte o yazı: 
“Star’ın yeni yılda iddialı dizisi ‘20 Dakika’ başladı. İlk bölüm izlenimim; yer yer akıllı soru işaretleri soran ama birden ‘yerli dizi’ izlediğimi hatırlatan bölümleriyle normalleşen bir dizi. Ben artık şöyle diyorum; senaryoyu yazanlar bizim fark ettiğimiz birtakım ayrıntıları sanki görmüyor. Aslında görüyorlar ama ‘izleyici standardı’ seviyesini yakalamak adına bilerek ve isteyerek yapıyorlar. Mesela Tuba Büyüküstün’ün hapishanedeki saçları fönlü görüntüsü... Makineye bağlı hastanın yanına elini kolun sallayarak girmenin pek mümkün olmadığı gerçeğini!
Dizide ilk bölümü itibarıyla oyunculuk olarak dikkatimi çeken isim Duru karakterini canlandıran Miray Akay oldu. Dizi sesli çekilmiş. Oyunculuk aynı zamanda o karakterin sesidir. Soru işaretleri taşıyan bir kız çocuğu Duru dizide. Bunu da gayet yerinde bir yorumla bizlere verdi. Bana göre dizinin, sürprizi Miray Akay. Bilmem ilerleyen bölümlerde daha çok yer verilir mi kendisine? Bence ileride adından çok söz ettirir. Son dönemde ekrana gelen diziler içindeki en başarılı ‘genç oyuncu’ diyebilirim kendisi için.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin