resim yok
10 Mayıs 2013 - 00:00

Yayın akışı değişikliği!

 

20 Dakika artık...

 

Star TV ekranlarında yayınlanan 20 Dakika dizisinin yayın günü değişti.

 

Perşembe

Salı günleri saat 20.00'de yayınlanan 20 Dakika, önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe günleri aynı saatinde yayınlanacak.

Popstar 2013 yarışmasının 22.05 saatine alınmasından sonra Perşembe 'prime time' boşalmış ve Star TV bu hafta yabancı sinema yayınlayarak bu boşluğu doldurmuştu.

 

Zorlu gün!

atv dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ve Kanal D'nin Revenge uyarlaması İntikam'ın yayınlandığı Perşembe günü rekabetine böylece 20 Dakika dizisi de dahil olmuş oldu.

Geçtiğimiz bölümün kısa özeti:

Melek, Zorba'nın niyetini artık biliyor ama bilmediği bir şey daha var. Tekin Zorba'ya 48 saat mühlet verdi. Öte yandan Akrep, Melek'e beklenmedik bir işbirliği teklif edecek. Demirbahçe'de zorlu bir 48 saat başlıyor.

Ozan ve Kuzgun, Kerim ve Melek'le ilgili önemli bir ipucu bulacaklar. Bu ipucu, uzun zamandır tereddütte kaldıkları her şeyi apaçık ortaya serecek.
[reklam]
Ali, Kedi'yi kendi planlarıyla yönetmeye başlayacak ama tehlikeli bir Sırp mafyasının karşısında yapayalnız kalacak. Öbür taraftan Albay, çalınan minyatürün peşinde Ali ve Kedi'yi köşeye sıkıştıracak.

 

Dizide ne anlatılıyor?

 

Mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor.

 

Halaskar ailesinin kapısı bir gece çalınır. Polisler içeri dalar ve Ali Halaskar'ın (İlker Aksum) eşi Melek Halaskar'ı (Tuba Büyüküstün) cinayete teşebbüsten tutuklarlar. Ali hiçbir şey yapamaz. Her şey çok hızlı gelişir. Bugüne kadar bir faturayı bile yatırmayı becerememiş tarih öğretmeni Ali , karısının masumiyetini ispatlama peşinde bir yola çıkar. Yol çok uzundur fakat Ali'nin sadece 20 Dakikası vardır.
 

 

20 DAKİKA EKİBİNE KIVANÇ TATLITUĞ EŞLİK ETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin