20 Kasım 2014 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede?

resim yok
21 Kasım 2014 - 12:59
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kocamın Ailesi mi, Beyaz Karanfil mi, Aramızda Kalsın mı, Kurt Seyit ve Şura mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Elif mi, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, Güldür Güldür Show mu?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERİN LİDERİ!

Tüm kişiler kategorisi genel klasmanda günü önde kapatan yapım alışıldığı üzere Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu oldu.

Kocamın Ailesi ise bu dizinin hemen ardından ikinci sırada yer aldı. Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet ise istikrarını korumaya devam etti.

Diğer sıraları paylaşam diziler ise şöyle: İki Dünya Arasında, Aramızda Kalsın, Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Arka Sokaklar (tekrar).

atv'nin yeni sezon dizilerinden Beyaz Karanfil bu hafta da bekleneni veremeyerek 23. ve final bölümüyle Kurt Seyit ve Şura 25. sırada yer aldı.

 

AB'DE DURUM NASIL?

AB kategorisinde zirve mücadelesinde değişiklikler var!

Bu sefer sıralama farklı: Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın ve Kurtlar Vadisi Pusu bu kategoride de ilk üç sırayı paylaşan yapımlar.

Kurt Seyit ve Şura 13. ve Beyaz Karanfil ise 36 .sırada yer aldı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PERŞEMBE GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin