20 Ocak 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, final bölümüyle Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
21 Ocak 2017 - 11:14
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, final bölümüyle Kiralık Aşk mı, Sevda Kuşun Kanadında mı?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!

Arka Sokaklar tüm kişilerde haftalardır zirvede ve bu hafta da benzer bir tabloyla karşımızda! Aşk ve Mavi istikrarlı ekran grafiğini sürdürüp bir kez daha ikincilikteki yerini aldı.

Final bölümüyle ekranlara gelen Kiralık Aşk yayın hayatını 9. sırada yer alarak tamamladı.

Beklentilerin çok uzağında kalmaya devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem 40. ve reyting oranları umut vermeyen Sevda Kuşun Kanadında ise 63. sırada günü tamamladılar.

17-01/21/kiralik-ask.jpg

AB'DE DE 'ARKA SOKAKLAR' BİRİNCİ!

Arka Sokaklar, geçen haftaki gibi bu hafta da AB'de ilk sırada yer alan yapım oldu. Final bölümüyle Kiralık Aşk dördüncü sırada kendine yer buldu.

Aşk ve Mavi 9. sırada geçen haftaki yerini korurken; Muhteşem Yüzyıl Kösem birkaç sıra yükselerek 13. ve Sevda Kuşun Kanadında 31. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Arka Sokaklar' 426. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin