2013'ün son bomba aşkı!

Herkes bu aşkı konuşacak!

resim yok
18 Aralık 2013 - 10:09
Magazin

2013'ün son bombası!

Herkes bu aşkı konuşacak!


Sosyetik sevgilisi Tuğana Savgı'dan geçtiğimiz haftalarda ayrılan Hacı Sabancı 3 haftadır Deniz Akkaya ile birlikte.

 

KALBİNİN YENİ SAHİBİ!

Manken Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra sosyetik güzel Tuğana Savgı ile aşk yaşamaya başlayan genç işadamı Hacı Sabancı'nın kalbi bugünlerde başka bir güzel için atıyor.

 

3 HAFTA OLMUŞ!

Ailesinin de oyanladığı Savgı ile ilişkisini bir süre önce sanlandıran Sabancı, 3 haftadır ünlü manken Deniz Akkaya'yla birlikte!

 

GİZLİYORLAR

Arkadaşları aracılığıyla tanışıp SMS'lerle ilişkilerini geliştiren Hacı Sabancı ile Deniz Akkaya, aşklarını en yakınlarından bile gizliyor.

 

YILBAŞI PLANI

Anadolu Yakası'nda gözlerden uzak lüks balık restoranlarında ve kafelerde buluşan Sabancı ile Akkaya, yılbaşını birlikte geçirmek için özel planlar yaptığı söyleniyor.

 

AKKAYA'NIN KARİYERİ

Akkaya, Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildikten sonra bu yönde çalışmalarını sürdürdü.[reklam]

Çeşitli dizilerde rol aldı. Aslen Kayserilidir. Mankenliği bıraktı. Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe adında bir kızı bulunmaktadır.

 

HANGİ YAPIMLARDA ROL ALMIŞTI?

Akkaya'nın oyunculuk deneyimi yaşadığı yapımları hatırlayacak olursak;

Maskeli Beşler: Kıbrıs (2007)
Vizontele Tuuba (2003) (Deniz Kızı)
Okul (2003) (Alev)
Metro Palas (2004) (Yelda)
Şarkılar Seni Söyler (2003) (Ayten)
Yeşil Işık (2002)
Hemşerim (1997)
Ölümle Dans

 

 

AKKAYA ÇOCUĞUNUN BABASINA TAZMİNAT ÖDEYECEK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin