2014'ün bomba aşklarından bir yenisi!

2014 yılının ilk büyük aşk bombası patladı.

resim yok
08 Ocak 2014 - 10:25
Magazin

Sean Penn ile Charlize Theron yakalandı!

2014 yılının ilk büyük aşk bombası patladı.

 

İşte detaylar:

 

Geçen yılın son günlerinden bu yana birlikte oldukları hakkında söylentiler yayılan Sean Penn ve Charlize Theron sonunda birlikte görüntülendiler.

 

HOLLYWOOD'DA

Son iki haftadır gazetecilerle kelimenin tam anlamıyla köşe kapmaca oynayan Sean Penn ve Charlize Theron, önceki gün Hollywood'da birlikte objektiflere takıldı.

 

KONUŞMADILAR

Martin Scorsese'nin yeni filmi The Wolf of Wall Street'i izleyen Oscar ödüllü iki oyuncu çıkışta flaşlar patlayınca ellerini ceplerine sokup başlarını öne eğerek yollarına devam etti. (Fotoğraf haberin sonunda)

 

BİR SÜREDİR...

53 yaşındaki Penn ile 38 yaşındaki Theron'un bir süredir birlikte olduğu konuşuluyor.

 

HAWAI'DE GEÇİRMİŞLER

Noel ve yılbaşı tatilini de Penn'in Hawai'deki evinde geçirdikleri konuşulan iki ünlü oyuncu, konu hakkında yorum yapmıyor.

 

PENN'İN KARİYERİ

Ödüllü sinema oyuncusu ve film yönetmeni olan Penn aynı zamanda sinema tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilir. Rus bir baba ve İtalyan annenin çocuğu olan Sean Penn, çocuk yaşlarda sinemaya ilgi duyarak, o dönemin favori aygıtlarından "Süper 8" denen kameralarla film çekme denemeleri yaptı. Los Angeles Repertory Theater'da oyunculuk eğitimi aldı. İlk deneyimini Barnaby Jones adlı bir dizide oyunculuk yaparak yaşadı.[reklam]

Üne kavuşmasını sağlayan; Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler (1982) filmindeki Jeff Spicoli rolü oldu. 1985 -1989 yılları arasında popstar Madonna ile evli kaldı.Madonna'nın ilk kocasıdır. 1988 yapımı Renkler adlı filmde yer aldı. 1991'de yönetmenliğe başladı. Aynı yıl, 1996'da evleneceği kadın olan Robin Wright Penn ile birlikte yaşamaya başladı, bu beraberlikten iki çocukları oldu. Toplumsal ve sosyal içerikli filmlerde rol aldı, yönetti.

 

THERON'UN KARİYERİ

Güney Afrikalı sinema sanatçısıdır. 2003'te en iyi kadın oyuncu Oscar'ı aldı. Theron, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı. 6 yaşında bale dersleri almaya 16 yaşında modellik yapmaya başladı. Ancak bir süre sonra dizini incitti ve profesyonel olamadan balerinliğe noktayı koydu. Theron bir bankadaki görevliyle ateşli bir tartışma yaşarken oyuncu menajeri John Crosby tarafından keşfedilmiştir. Theron kartvizini aldığı Crosby'i arayarak oyunculuk için ilk adımını atmıştı.

2001 yılından bu yana İrlandalı aktör Stuart Townsend ile olan birlikteliği 2011 yılının başlarında sona ermiştir. 2011 yılı Kasım ayında Jackson Theron'u evlat edinmiştir.

The Hollywood Reporter'ın 2006 yılının En Çok Kazanan Kadın Oyuncuları listesinde North Country ve Aeon Flux filmleri için film başına aldığı 10,000,000 $ ücretle Halle Berry, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Renée Zellweger, Reese Witherspoon, ve Nicole Kidman'ın ardında 7. sırada yer aldı.

 

 

HOLLYWOOD'UN GENÇ YILDIZLARININ YÜZÜK SAVAŞI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin