2016'da kaybettiğimiz dizi karakterleri

Diziden ayrılmak isteyen oyuncular yüzünden ya da sadece senaryo böyle gerektirdi diye 2016 senesinde aramızdan ayrılan karakterlerin listesini sizin için derledik. Dikkat: Spoiler içermektedir.

Berfu Özlen
26 Aralık 2016 - 14:20
Magazin

The Walking Dead - Glen Rhee

16-12/26/walking.jpg

Glen'in ölümü çizgi romanı okumuş olan izleyiciler için pek süpriz olmasa da bu ölümü ilginç kılan hali hazırda bilinen bu gerçek için koca bir sezon bekletilmesiydi.

Westworld - Robert Ford

16-12/26/robert.jpg

HBO'nun bilim kurgu dizisi Westworld'de parkın kurucularından Robert Ford'un, kendi yarattığı robot Dolores tarafından öldürülmesi büyük bir şok olmuştu.

Game of Thrones - Hodor

16-12/26/hdor.jpg

Hodor'un trajik ölümünü 2 kelime ile açıklayabiliriz: Kapıyı tut!

Orange Is The New Black - Poussey Washington

16-12/26/poss.jpg

Seyircinin sevgilisi Poussey hapishanede çıkan bir isyanda hayatını kaybedince tabiri caizse hepimiz küçük dilimizi yuttuk.

The Walking Dead - Abraham

16-12/26/wal.jpg

Glen'in ölümü bilinirken Abraham'ın da ölmesiyle dizi izleyicilerine güzel bir ters köşe yapmış oldu.

Westworld - Bernard

16-12/26/bernard.jpg

Bernard'ın ölümü dizinin sıkı takipçileri tarafından tahmin edilebilir olarak görülmüştü. Ancak asıl şaşırtıcı olan Bernard'ın "ne olduğu" konusuydu.

Game of Thrones - Ramsay Bolton

16-12/26/game.jpg

Game of Thrones karakteri Ramsay Bolton'dan başka ölümüne bu denli sevinilen bir karakter var mıdır bilemiyoruz. Stark'ların Winterfell'e dönüşü ile Bolton tam anlamıyla köpeklere atılacak bir yemek oluverdi.

The 100 - Lexa

16-12/26/lexa.jpg

Lexa'nın ölümü reyting kaygıları nedeniyle değil de politik nedenlerden öldü. Açık lezbiyen bir karakter olan Lexa dizide öldüğünde aktivistler tarafından çokça eleştirildi. Son dönemlerde dizilerdeki gay karakterlerin ölüm sayısının artması politik sebeplere bağlandı.

Bates Motel - Norma Bates

16-12/26/norma.jpg

Bates Motel'in final habercisi Mayıs ayının ortalarında Norma Bates'in ölümü ile verilmiş oldu. 

Penny Dreadful - Vanessa Ives

16-12/26/vanessa.jpg

Vanessa, dizinin son bölümünde ölerek dramatik bir çıkış yapmış oldu.

Narcos - Pablo Escobar

16-12/26/escobar.jpg

Netflix Escobar'ın hikayesini ikinci sezonun son bölümü ile sona erdirdi ve konuyu Kolombiya'daki başka bir uyuşturucu karteline kaydırma kararı aldı.

Empire - Rhonda

16-12/26/rhonda.jpg

İkinci sezon, Rhonda ve Anika balkonda kavga ederken bitmişti. Hiçbirimiz Rhonda'nın bu kadar trajik öleceğini tahmin edemedik!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin