21 Eylül 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
22 Eylül 2014 - 11:16
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Kaçak Gelinler mi, Kalp Hırsızı mı, Bana Artık Hicran De mi, Aşktan Kaçılmaz mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE SIKI REKABET!

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

STV'nin çok izlenen dizisi Küçük Gelin bu haftayı da zirvede tamamladı. Fox TV'nin ekranlara geri dönen dizisi O Hayat Benim tıpkı geçen hafta olduğu gibi çok yakın aralıklarla ikinci sırada. Önümüzdeki haftalar bu iki dizi arasındaki rekabet nefes kesmeye devam edecek.

Pazar gününe alınan Kaçak Gelinler, Yetenek Sizsiniz Türkiye,  Güldür Güldür Show (tekrar), Kanal D Haber ve Fox Ana Haber diğer sıraları paylaşıyorlar.

Bana Artık Hicran De geçen hafta olduğu gibi yine 8. sırada günü tamamlarken, Star TV'nin yenisi Aşktan Kaçılmaz bu hafta biraz yükselerek 17. sırada kendine yer bulabildi. atv'nin sevilen dizilerinden Kalp Hırsızı ise biraz gerileyerek 13. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

Fox TV'nin büyük hayran kitlesine sahip dizilerinden O Hayat Benim ekranlara geri dönmesiyle birlikte AB grubunun liderliğini bu hafta da sürdürdü. Bana Artık Hicran De bu kategoride iyi bir çıkış yaparak ikinciliği alırken; Kaçak Gelinler, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Kanal D Haber, Güldür Güldür Show (tekrar) ve Fox Ana Haber bu kategoride zirveyi takip eden yapımlar.

Kalp Hırsızı 15., Aşktan Kaçılmaz 25. ve tüm kişilerin lideri Küçük Gelin ise 36. sırada yer aldılar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin