21 Kasım 2016 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi, yeni gününde Bana Sevmeyi Anlat mı? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
22 Kasım 2016 - 10:20
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Babam ve Ailesi mi, yeni gününde Bana Sevmeyi Anlat mı?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'İÇERDE' YİNE ZİRVEDE!

Show TV'nin ekran macerasına başladığından bu yana istikrarlı bir ekran grafiği çizen dizisi İçerde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da reyting listesinin ilk sırasında yer alıyor! Kırgın Çiçekler ikinci sıradaki yerini korurken, Star TV'nin Paramparça'sı 7. ve Kanal D'nin Babam ve Ailesi birkaç sıra düşüşle 19. sırada yer alıyor.

Bana Sevmeyi Anlat yeni gününde yayınlanan ilk bölümüyle 23. ve TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i ise 27. sırada günü tamamladı.

AB'DE 'İÇERDE' YİNE RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde yükselen izlenme oranlarıyla geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakipsiz! İstikrarlı grafiğini koruyan Kırgın Çiçekler 4., Paramparça 7., Babam ve Ailesi ise 9. sırada günü tamamladılar.

Hangimiz Sevmedik daha iyi sonuçlar elde ettiği AB kategorisinde 12. sırada yer alırken, Bana Sevmeyi Anlat günü 18. sırada tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 61. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin