resim yok
22 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Umutsuz Ev Kadınları mı, Farklı Desenler Feride mi, Aşk Emek İster mi, Ali Ayşe'yi Seviyor mu?

 

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider, dizi kategorisinde ise sıkı rekabet var!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında STV dizisi Farklı Desenler Feride ve Fox'un yeni sezon transferi Umutsuz Ev Kadınları yakın aralarla üst sıraları paylaştılar. Ali Ayşe'yi Seviyor, Aşk Emek İster ve Bir Erkek Bir Kadın ise ilk 15'de yer bulan diğer yapımlar oldular.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Ali Ayşe'yi Seviyor ve Umutsuz Ev Kadınları zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde Ali Ayşe'yi Seviyor ve Umutsuz Ev Kadınları sırasıyla zirvede yer alırken, Yalan Dünya (tekrar) ve Bir Erkek Bir Kadın ikilisi ise bu dizilerin takipçisi oldular. Aşk Emek İster (tekrar), Avrupa Avrupa ve Merhamet (tekrar) diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps124ff4b5.png [reklam]  photo 2_zpsbb6f1b28.png

 

20 NİSAN 2013 CUMARTESİ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin