resim yok
22 Ocak 2014 - 11:17
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Kaçak mı, Benim İçin Üzülme mi, Cinayet mi, Çalıkuşu mu, Seksenler mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Çocuklar Duymasın mı, Benim Hala Umudum Var mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı? İşte reytingler...


Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENENLER

Gürkan Uygun'u başrolde izlediğimiz atv'nin bu sezonki iddalı yapımı Kaçak bir kez daha günün en çok izlenen dizisi oldu. Benim İçin Üzülme, Beni Affet, Arka Sokaklar (tekrar), Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1, İki Dünya Arasında, Seksenler ve Çalıkuşu daha sonraki sıraları paylaştılar.

 

AB KATEGORİSİNDE SIKI REKABET VAR!

AB kategorisinde Beni Affet, Kaçak, Seksenler, Çalıkuşu ve Cinayet yakın aralıklarla bu kategorinin en çok izlenen dizileri oldular. Daha sonra gelen diziler ise sırasıyla şöyle: Benim İçin Üzülme, Çocuklar Duymasın ve Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

 

[reklam]

 

20 OCAK 2014 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin