21 Temmuz 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı, Gülen Gözler mi?

resim yok
22 Temmuz 2013 - 11:24
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Babam Sınıfta Kaldı mı, Aşk Emek İster mi, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Kapanmadan Kazan mı, Gülen Gözler mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde dizilerde Babam Sınıfta Kaldı önde!

Tüm kişilerde genel klasmanda Türk sineması Gülen Gözler, Nihat Hatipoğlu ile İftar ve  Nihat Hatipoğlu ile Sahur'un ardından gelen Fox'un yeni dizilerinden Babam Sınıfta Kaldı dizi kategorisinde en önde yer alan yapım oldu. Aşk Emek İster ve Bebek İşi (tekrar) ise diğer sıralarda yer alan diziler oldu.

AB'de dizilerde lider değişti!

AB kategorisinde genel klasmanda Kanal D Haber, Ben Bilmem Eşim Bilir, Gülen Gözler ve Kapanmadan Kazan'ın ardından gelen Aşk Emek İster, dizilerin lideri oldu. Babam Sınıfta Kaldı, Galip Derviş (tekrar) ve Sana Bir Sır Vereceğim (tekrar) ise sonraki sıraları paylaşan diziler.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsc534ff65.png [reklam]  photo 2_zps669eadce.png

 

19 TEMMUZ 2013 TARİHLİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin