21 Temmuz 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi diziler ve yapımlar zirvede? İşte reytingler...

resim yok
22 Temmuz 2014 - 12:11
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

Kaçak Gelinler mi, Ulan İstanbul mu, Eyvah Düşüyorum mu, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar mı?


İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

'ULAN İSTANBUL' VE 'KAÇAK GELİNLER' KAPIŞMASI!

Yaz döneminin iki iddialı dizisinin bu haftaki reyting mücadelesinden Ulan İstanbul az farkla da olsa galip çıktı. Bir önceki hafta ise sıralama tam tersiydi. Böylelikle bu hafta Ulan İstanbul rövanşı almış oldu.

Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur, Kiraz Mevsim, (tekrar) ve Yakın Tehdit (Y.S.) diğer sıraları paylaşam yapımlar oldular.

Ramazan ayı boyunca izleyicilerle buluşmaya devam eden TRT 1'in sevilen dönem-komedi dizisi Seksenler ise günü 25. sırada tamamlayabildi.

 

AB'DE HANGİ DİZİ ÖNDE?

Geçen hafta olduğu gibi Ulan İstanbul dizisi bu hafta da AB kategorisinin zirvesinde yer alıyor. Kaçak Gelinler yine bu dizinin yakın takipçisi konumunda.

Yakın Tehdit (Y.S.), Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum, Kanal D Haber, Kiraz Mevsimi (tekrar) ve Seksenler bu yapımların ardından sıralandılar.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin