22 Eylül 2014 Pazartesi reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede?

resim yok
23 Eylül 2014 - 11:16
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Ulan İstanbul mu, Karadayı mı, Reaksiyon mu, Ah Neriman mı, Beni Böyle Sev mi, Ötesiz İnsanlar mı, Beni Affet mi, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, İki Dünya Arasında mı, O Ses Çocuklar mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE TABLO DEĞİŞTİ!

Tüm kişiler kategorisinde zirvede yer alan dizi bu hafta beklendiği üzere bir kez daha Karadayı olurken, Ulan İstanbul güçlü rakibinin arkasında ikinci sırada yer alarak istikrarlı grafiğini korudu.

Bu yapımların ardından sıralama şu şekilde oluştu: Star TV'nin yenilerinden Reaksiyon, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Star Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve İki Dünya Arasında.

Show TV'nin yeni dizisi Ah Neriman 18. sıradan reyting listelerine giriş yaparken; TRT1'in ekranlara geri dönen dizisi Beni Böyle Sev ise 23. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

AB kategorisinde zirve değişmedi. Ancak bu kategoride bu hafta ciddi bir zirve mücadelesi gözlemleniyor. Karadayı bu kategoride de zirvede yer alırken, en yakın takipçisi oldukça yakın rakamlarla Reaksiyon oldu. Ulan İstanbul ise bu iki dizinin ardından zirve takibini sürdürüyor.

Diğer sıraları paylaşan yapımlar ise şöyle: Güllerin Savaşı (tekrar), Kanal D Haber, Kim Milyner Olmak İster ve Beni Affet.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZARTESİ GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin